Newborn

De eerste dagen na de geboorte van je kindje zijn heel bijzonder. De puurheid en tederheid, de kleine teentjes en vingertjes, alles waar je zo van onder de indruk bent wil je nooit vergeten. Maar de tijd vliegt, en zo vervagen ook de herinneringen. Als fotograaf leg ik al deze mooie momenten vast zodat je ze voor altijd kunt koesteren.

3

NEWBORN-SHOOT GEPOSEERD
Wil je een geposeerde shoot met props (mandjes, doeken, accessoires etc)? Dan plannen we de shoot als je kindje tussen de 8 en 21 dagen oud is. Een baby is dan het kleinst en het meest puur, heeft nog geen last van pukkeltjes en slaapt nog veel. De fotoshoot vindt plaats in mijn studio. Deze vorm van fotografie kost tijd. Ik hou rekening met 2,5 – 3 uur.
We doen alles op het tempo van je kindje. Dit betekent dat er tussendoor misschien gevoed moet worden, een luier verschoond, of dat we soms even moeten wachten tot je kindje weer op zijn of haar gemak is.
De kosten voor deze shoot inclusief props en foto’s digitaal zijn 220 euro.
Wil je graag een album als herinnering? Deze is te bestellen vanaf 75 euro (20x20cm).

1

NEWBORN-SHOOT LIFESTYLE
Wil je graag een Newborn-fotoshoot zonder props? Ik fotografeer je kindje (en jullie) in eigen omgeving, hiervoor kom ik dus bij jullie thuis.
Ik ben ongeveer 1 a 1,5 uur aanwezig, we maken foto’s op verschillende plekjes in huis.
De kosten voor deze shoot zijn 170 euro (excl. reiskosten)
Wil je er graag een album als herinnering bij? Deze is te bestellen vanaf 75 euro (20x20cm).

Je ontvangt alle foto’s (minimaal 50) na selectie en bewerking (na ongeveer 3 weken) digitaal.

Wil je graag een Newborn-fotoshoot boeken? Neem dan al contact met me op tijdens de zwangerschap. Ik kan dan rekening houden met de uitgerekende datum. Zodra je kindje geboren is neem je opnieuw contact op en kunnen we een definitieve afspraak maken.

Mail voor meer informatie of een afspraak naar info@grotenhuisfotografie.nl