Newborn

j4

De eerste dagen na de geboorte van je kindje zijn heel bijzonder. De puurheid en tederheid, de kleine teentjes en vingertjes, alles waar je zo van onder de indruk bent wil je nooit vergeten. Maar de tijd vliegt, en zo vervagen ook de herinneringen. Als fotograaf leg ik al deze mooie momenten vast zodat je ze voor altijd kunt koesteren.

Het beste moment om de fotoshoot te plannen is als je kindje tussen de 5 en 15 dagen oud is. Een baby is dan het kleinst en het meest puur, heeft nog geen last van pukkeltjes en slaapt nog veel. De fotoshoot vindt plaats bij jullie thuis, in vertrouwde omgeving. Ik neem diverse props mee om te gebruiken bij de fotoshoot.

Deze vorm van fotografie kost tijd. Ik hou rekening met 2,5 – 3 uur.
We doen alles op het tempo van het kindje. Dit betekent dat er tussendoor misschien gevoed moet worden, een luier verschoond, of dat we soms even moeten wachten tot je kindje weer op zijn of haar gemak is.

Kosten: 185 euro (exclusief reiskosten à €0,40 p/km))
U ontvangt na selectie en bewerking (na 2 a 3 weken) alle foto’s digitaal.

Wil je graag een Newborn-fotoshoot boeken? Neem dan al contact met me op tijdens de zwangerschap. Ik kan dan rekening houden met de uitgerekende datum. Zodra je kindje geboren is neem je opnieuw contact op en kunnen we een definitieve afspraak maken.

Wil je graag een Newborn-fotoshoot zonder props? Puur zoals je kindje is in eigen kleertjes en omgeving? Uiteraard kan dat ook! Je betaald dan de kosten van een fotoshoot op locatie (135 euro) Ik ben dan 1 a 1,5 uur aanwezig.

info@grotenhuisfotografie.nl

IMG_0526-2

1

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *