Cakesmash

1
Een Cakesmash-fotoshoot is een klein feestje!

De foto’s worden gemaakt in een feestelijke setting en met een mooie “Giant Cupcake”. Tijdens de shoot mag er lekker geknoeid worden met de taart wat zorgt voor leuke, vrolijke plaatjes. Deze feestelijke foto’s zijn leuk om te gebruiken voor bijvoorbeeld uitnodigingen voor de (1e) verjaardag maar is sowieso een leuke ervaring en herinnering voor later.

Deze Cakesmash-fotoshoot wordt meestal geboekt voor een 1e verjaardag maar is ook ontzettend leuk voor een 2e, 3e en… verjaardag!

We plannen de shoot zo ongeveer anderhalve maand voor de verjaardag zodat er voldoende tijd is voor het bewerken van de foto’s en eventueel voor het maken van uitnodigingen.

De fotoshoot duurt ongeveer 1 uur en vindt plaats in mijn fotostudio in Nieuwegein. Er worden eerst foto’s gemaakt zonder taart, dan uitgebreid met taart (er mag lekker geknoeid worden) en daarna staat er nog een badje klaar om lekker te spetteren en weer schoon te worden, ook dat levert weer leuke plaatjes op.

Deze shoot kost 170 euro inclusief taart en versieringen (kleuren naar keuze).
Kleding mag je zelf regelen maar ook zijn er kledingsetjes aanwezig in de studio. Ook kunnen er rompertjes en t-shirtjes met tekst naar wens besteld worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Ongeveer 3 weken na de shoot ontvang je de foto’s (na selectie en bewerking, minimaal 50, meestal meer!) digitaal via WeTransfer.

Wil je graag een album erbij als herinnering? Dan zijn de totale kosten 230 euro.

Heb je nog vragen of wil je graag een Cakesmash-fotoshoot boeken? Stuur een mailtje naar info@grotenhuisfotografie.nl

3