Happy 2024!

2023 is weer voorbij gevlogen! Het was een jaar waarin ik weer veel mooie momenten heb vast mogen leggen. Weer zoveel lieve kindjes, papa’s en mama’s (to be), gezinnen en families ontmoet maar ook veel vaste klanten weer terug gezien. Ik ben dankbaar dat jullie me nog steeds weten te vinden en dat jullie er voor zorgen dat ik dit mooie werk mag blijven doen. Er is afgelopen jaar meer balans gekomen tussen fotograferen, mijn andere baan en mijn privĂ©leven waardoor ik lekker in mijn vel zit. Letterlijk, want ook ben ik het afgelopen half jaar 20 kilo afgevallen en dat voelt echt goed. Mijn doel voor 2024 is dan ook deze balans in alle opzichten vast te houden. Ik wens iedereen veel liefde en gezondheid toe met veel mooie momenten om te koesteren. Ik help jullie weer graag om jullie liefde en mooie momenten vast te leggen!