HAPPY 2023!

De allerbeste wensen voor al mijn lieve klanten en volgers. Dat het maar een mooi jaar mag worden vol liefdevolle (foto)momenten!

2021 was hier privƩ een rotjaar en 2022 deed daar nog een schepje bovenop. 2023 moet dus sowieso beter worden! Je dierbaren verliezen doet je extra beseffen dat je moet genieten in het leven en dat gezondheid het allerbelangrijkste is.

Dus geniet van de kleine dingen en leg het vast šŸ„°

Op fotografie gebied was 2022 een goed jaar, weer zo veel mooie herinneringen mogen maken. In de studio en op locatie, ik had zelfs in december nog de laatste buitenshoots!

Ik ben heel benieuwd wie ik dit jaar weer allemaal mag (terug)zien.

Er is ook wat verandering…

Zoals sommigen misschien wel weten werk ik naast mijn werk als fotograaf ook in een tandartsenpraktijk. Heel iets anders maar die combi vind ik echt heel leuk. Ik ben daar sinds november weer 1 dag extra gaan werken om meer taken als coƶrdinator op mij te kunnen nemen. Want ook dit werk vind ik superleuk!

Dat betekent dat ik op dinsdag, donderdag en vrijdag sowieso niet (meer) te boeken ben voor een shoot. Ik ga de shoots vooral op de zaterdagen plannen, dat zijn altijd al de drukste dagen. De maandag en woensdag heb ik dan om te bewerken, mails te beantwoorden etc. En de zondag ga ik zoveel mogelijk vrij houden (proberen;-))

Je raad het al, die zaterdagen gaan snel vollopen dus boek op tijd. Minimaal 1 maand van te voren. Kan je niet op zaterdag, dan is een maandag, woensdag of zelfs zondag eventueel ook bespreekbaar maar dan dus zeker op tijd boeken!

Cakesmash en verjaardagsshoots plan ik ongeveer een maand voor de verjaardag in dus die kan je al prima boeken, de verjaardagen staan immers al vast. Of die leuke familieshoot in het voorjaar of in de zomer, plan hem alvast in!

Aangezien mijn tijd steeds kostbaarder wordt en alle kosten ook alleen maar hoger worden zijn mijn tarieven ook wat gestegen. Uiteraard betalen klanten die al geboekt hadden voor 2 januari nog volgens de oude tarieven.

Ik heb geen vuurwerk foto’s gemaakt dit jaar en ben nu toch ook een beetje laat dus deze gezellige feest foto van Azra doe ik ervoor in de plaats!

Heb je vragen of wil je een shoot boeken? info@grotenhuisfotografie.nl

Liefs, Nancy