KUBUS fotografie

Een fotoshoot in een kubus, net even anders!

We maken tijdens deze shoot verschillende foto’s in een kubus van 1.20 bij 1.20. Superleuk om dit met kinderen of het hele gezin te doen. Kinderen vinden het leuk om steeds weer een nieuwe pose te bedenken. Na ontvangst van de foto’s kiezen jullie de allerleukste foto’s uit en ik maak daar dan een leuke collage van. Dit kan ook met een leuk thema zoals een verjaardag, valentijn of kerst. 

Met de hele familie op de foto? En niet allemaal tegelijk in de studio in verband met Corona? Op deze manier kunnen jullie toch allemaal op 1 foto komen te staan, superleuk toch!

De kosten zijn 160 euro, jullie ontvangen alle foto’s na selectie en bewerking + de collage digitaal.

2 gedachten over “KUBUS fotografie

 1. Wij willen graag een kubus fotoshoot doen, is dit ook mogelijk met meerdere gezinnen. Vader + zijn vrouw, broer en zijn gezin (5) en ons gezin (4)

  • Hoi Mariette,

   Dat is mogelijk hoor. Hou er wel rekening mee dat de box (1,20 X 1,20) op de grond staat en men dus door de knieën moet om erin te komen.
   De collage maak ik meestal met 9 of 16 foto’s. Op deze manier kan iedereen er op staan. Ook is het mogelijk extra collages bij te bestellen (a 50 euro p/st).
   Als je wil boeken kan dat via info@grotenhuisfotografie.nl

   Groetjes Nancy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *