HAPPY NEW YEAR!

Ik wens jullie allemaal een gelukkig en gezond 2022!
We leven nog steeds in een gekke tijd waar niet alles kan en mag maar laten we positief blijven en kijken naar wat WEL kan en mag.
De meeste shoots in de studio kunnen gewoon doorgaan, ik plan 1, max 2 shoots per dag. Alleen familieshoots (of andere groepen) kunnen tijdelijk niet doorgaan. Wel kan je natuurlijk alvast een familieshoot boeken voor het voorjaar, dan kunnen we weer lekker naar buiten.
Ik ben heel benieuwd wie ik dit jaar weer allemaal voor mijn lens zie verschijnen, ik heb er zin in!

De komende weken zal ik de website weer een beetje bijwerken en wat nieuwe foto’s plaatsen want deze is niet helemaal up to date, ik ben er het afgelopen jaar niet echt aan toe gekomen. Wel ben ik actief op Facebook en Instagram, dus neem ook daar een kijkje voor recent werk!

1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *