Bruiloft Esther & Ali

Op 16 augustus 2016 was het zover, de grote dag van Esther & Ali!
Het begon voor mij bij het ouderlijk huis van Esther. Haren en make-up waren toen al gedaan, alleen de jurk nog… wat zag ze er prachtig uit! Tijdens het wachten op Ali namen de zenuwen toe maar zodra hij binnen was, en ze vonden elkaar zo prachtig!, was het alleen nog maar genieten… De ceremonie vond plaats in de prachtige tuin van Herberg Vlietzigt in Rijswijk. Rondom deze locatie hebben we ook de fotoshoot gedaan. Na de ceremonie werd de taart aangesneden, werd er geproost, geborreld, gespeeched, gegeten en zelfs nog gedanst. Er werd gelachen en een traantje weggepinkt, kortom, het was een geweldige dag en een eer om daar bij te mogen zijn en deze dag in beeld te mogen vastleggen. Ik heb ervan genoten en zoals je kunt zien op de foto’s straalden Esther en Ali op hun dag, het was een topdag!

e1 e2 e3 e4 e5 e6 e71 2 3 4 5 6 7 8e8 e9 e10 e11 e12 e13 e14 e15 e16 e17 e18 e19 e20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *