Borstvoedings-fotoshoot Nadee met mama

In augustus tijdens Wereld Borstvoeding Week deed ik een oproep. Ik wilde graag eens een mooie borstvoedingsreportage maken. Een mooie, liefdevolle en natuurlijke reportage in het park. Ik ben voorstander van het normaliseren van het geven van borstvoeding in het openbaar. Ik vind het iets moois en dat hoeft zeker niet verstopt te worden. De mama van Nadee was de eerste die reageerde op mijn oproep, zij wilde dit heel graag maar vond het tegelijk ook heel erg spannend, en dan vooral om de reacties van buitenaf. Toch ging ze ervoor en het resultaat is prachtig! Op de foto’s die geplaatst zijn op Facebook kregen we alleen maar hele mooie reacties, dit mag toch ook gezien worden!

1 2
4 5 6
9 10

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *