Borstvoedings-fotoshoot Miranda en Amber

Toen ik in augustus een oproep deed tijdens Wereld Borstvoeding Week, omdat ik graag eens een mooie borstvoedingsreportage wilde maken, reageerde Miranda heel enthousiast dat zij dat heel graag wilde. Ik ken Miranda vanaf dat haar dochtertje Amber net geboren was, ik mocht toen namens stichting Earlybirds een mooie reportage maken van Amber in het ziekenhuis. Daarna heb ik Amber al meerdere malen mogen fotograferen en dat vind ik natuurlijk superleuk. Miranda is supertrots dat zij haar meisje nog steeds borstvoeding kan geven, zeker omdat Amber prematuur geboren is en dit in het begin dus allemaal niet zo gemakkelijk ging…  prachtig toch!
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *