Jake via stichting Earlybirds

Jake ligt nog heerlijk te slapen als ik samen met zijn ouders zijn kamertje binnenkom, wat een heerlijk, lief en klein mannetje weer. Het is baddag vandaag, en daar geniet Jake wel van, met grote ogen kijkt hij in het rond. Na het drinken nog heerlijk buidelen bij papa. Groei maar goed Jake, goed oefenen met drinken dan mag je vast snel naar huis!

 
Moeder:
Donderdag ochtend 21 juli sta ik op met wat pijn in mijn buik. Ik lach en zeg nog voor de gein tegen Johan voordat ik ga werken, misschien zijn het wel wee├źn! Ik ben precies 32 weken zwanger vandaag. Op het werk lijkt de pijn om de 5 minuten te komen en bel ik na aandringen van mijn collega toch de verloskundige. Daar aangekomen blijk ik een centimeter ontsluiting te hebben, we gaan naar het WKZ voor weeenremmers. Daar ga ik dwars doorheen en een paar uur later is daar onze zoon! Wat zijn wij trots op ons kleine dappere mannetje!! De eerste nacht heet hij nog even Jongetje Both, het ging zo snel dat we nog geen jongensnaam hadden;) Na een week op de IC in het WKZ mag Jake mee naar Meander Amersfoort waar hij het ook weer goed doet voor zo’n klein mannetje! En dat is mede dankzij de liefdevolle geweldige zorg van de verpleging! We zijn stapelgek op onze kleine man en kunnen niet wachten om hem hopelijk over een paar weken mee naar huis te nemen! Tot die tijd kunnen wij hem vooral veel knuffelen waar we alledrie intens van genieten!

01 2 3 4 5 6 7 8 9 10IMG_7517IMG_753910710427_839880839388508_9087567111477104387_o

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *