Luke, Roosmarijn & Daan via stichting Earlybirds

Luke, Roosmarijn en Daan, een prachtige drieling! Ze zijn geboren na een zwangerschap van 34 weken en 1 dag. Ik mocht ze fotograferen in het Diakonessenhuis toen zij 10 dagen oud waren. Ik kwam gelijk aan met de ouders en zij kregen meteen te horen dat hun kindjes van de monitor af mochten, wat een goed nieuws! Zo ontstond al snel het idee dat ze nu ook voor het eerst alledrie tegelijk op schoot konden, wat een mooi gezicht. Een stralende papa en mama met hun armen vol geluk. Ze zagen er alle drie prachtig uit in hun mooie kleertjes en bijpassende omslagdoeken. Nu nog wat groter groeien en zelfstandig leren drinken, dan mogen deze kanjers hopelijk snel naar huis. Daar wachten namelijk nog 2 broers en een zus! Jacco en Johanneke, ik vond het heel bijzonder om jullie en jullie drieling te mogen ontmoeten en fotograferen. Ik wens jullie heel veel geluk met jullie prachtige gezin!

De ouders:
Net na het bereiken van de mijlpaal van 34 weken zwangerschap braken op zaterdagmorgen vroeg m’n vliezen. De zwangerschap was tot dusver voorspoedig verlopen, nu brak het moment aan…! Erg spannend! Nadat we onze andere kinderen Julia (6), Niek (4) en Paul (2) ondergebracht hadden bij vrienden, waren we binnen drie kwartier in het WKZ. Hier stond al een heel team aan mensen klaar en was het nog even wachten op een paar specialisten die nog onderweg waren. Ondertussen werd ik gelijk aan de CTG gelegd en werden onze 3 kindjes gecontroleerd. Omdat de onderste baby in stuit lag, zat een natuurlijke bevalling er niet in en werd ik klaargemaakt voor de KS. Nadat alle voorbereidingen getroffen waren, vertrokken we al snel richting de OK. We vonden het allebei nog heel onwerkelijk. En hier werden om 10.02, 10.04 en 10.09 onze prachtige kinderen Luke, Roosmarijn en Daan geboren. Wat een ongelooflijk wonderlijke gebeurtenis, erg overweldigend om onze drie kindjes achter elkaar geboren te zien worden. Ze deden het alledrie gelijk heel goed en mochten na de eerste checks al bij ons liggen. Prachtig, wat een uniek en rijk moment. Daarna werden ze opgenomen op de afdeling MC van het WKZ waar ze 6 dagen hebben gelegen en verzorgd werden door hele betrokken en professionele verpleegsters. Vervolgens zijn de kids overgeplaatst naar het Diakonessenhuis in Utrecht. Ook hier wordt goed voor onze drieling gezorgd! Ze doen het alledrie ontzettend goed en verrassen ons elke dag weer met vooruitgang. Dank aan onze God die zo goed voor ons zorgt!!
We zijn heel benieuwd wanneer Luke, Roosmarijn en Daan met ons mee naar huis mogen, ook Julia, Niek en Paul zien hier natuurlijk heel erg naar uit!

IMG_419115IMG_4249

67810910710427_839880839388508_9087567111477104387_o

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *