Sem (bijna) 1 jaar

Via stichting Earlybirds fotografie ontmoette ik Sem en zijn ouders voor de eerste keer in het ziekenhuis toen ik daar een reportage van hen mocht maken. Sem werd geboren na een zwangerschap van 31 weken en 3 dagen.  Hier! kun je het blogje van toen bekijken.

Hoe leuk en bijzonder is het als je dan zo’n kindje een tijdje later nog eens mag fotograferen. Ja, want deze knapperd wordt alweer 1 binnenkort! Sem heeft hier een foto vast die ik gemaakt heb in het ziekenhuis. De bovenste foto is gebruikt voor de uitnodiging en ik kreeg deze reactie van zijn moeder: ‘Dat is precies de foto die ik in m’n hoofd had en hij is echt perfect geworden.’ Nou een mooier compliment kun je niet krijgen!

1 2 3 4 5 6 7 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *