Anna & Isolde via stichting Earlybirds

Deze prachtige tweeling mocht ik fotograferen in het Diakonessenhuis Utrecht. Sinds 4 dagen waren ze uit de couveuse en ze mochten speciaal voor de reportage in bad, en dat vonden ze heerlijk! Lieve Anna en Isolde, stapje voor stapje komen jullie steeds dichter bij huis, waar jullie straks lekker kunnen genieten bij papa en mama. Ik wens jullie heel veel geluk samen!

De ouders:

“Anna en Isolde zijn onze eerste kindjes. Het was behoorlijk schrikken toen we op de eerste echo twee kleine wezentjes zagen en nog veel meer schrikken toen Anneloes haar vliezen na 30 weken zwangerschap braken. In het Wilhelmina Kinderziekenhuis hebben ze de bevalling nog vier dagen weten uit te stellen. Gelukkig deden de meisjes het vanaf het begin heel goed. Tijdens de fotoshoot hebben ze zich van hun beste kant getoond: ze lagen heerlijk rustig in hun badje en hebben hun eerste lachjes naar papa en mama laten zien! We zijn maar wat trots op ze.”

Anna Isolde10710427_839880839388508_9087567111477104387_o