Esmé & Jill

In januari dit jaar (2016) ben ik begonnen met een nieuwe actie op Facebook. Elke 2 maanden ga ik op zoek naar “het gezicht” dat 2 maanden lang op de omslagfoto op Facebook en op de website mag stralen. Iedereen mag meedoen door een foto te posten, daar kies ik er uiteindelijk 3 kinderen uit en vervolgens mag iedereen stemmen zodat er 1 winnaar overblijft. In dit geval 2, want Esmé en Jill zijn tweelingzusjes. Zij kregen dus de gratis fotoshoot en staan 2 maanden lang op Facebook en de website. En wat deden ze het goed! Het zijn 2 mooie meisjes met prachtig rode haren, die ik maar lastig uit elkaar kan houden. Zo leuk om te zien hoe ze op elkaar reageren, blijft toch heel bijzonder een tweeling! Zie hier het resultaat…
e1 e2 e3 e4 e5 e6 e7 e8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *